Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Преди около час - на Александър Малинов при ОМВ е забелязана т.синя 146 със споилерче, клубен стикер и регистрация СО @@@@ @@.
    sigpic
    Alfa Romeo 145 1.9 uniJet Turbo Diesel SOLD!

Comment

• Днес към 15:00ч. се засякох с колега със сива 146-ца, който май отиваше към кръговото, като тъкмо като се разминавахме наби яко клаксона. Номер не видях, че от работа се връщах...
      Alfa Romeo 156 1,9JTD '00 - настоящата
      Alfa Romeo 145 1.4TS '98 - бившата
      Opel Vectra 1.8 '97 - другата бивша

Comment

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
        ми днеска бях на отворени прозорци яко хеви метъл и така,заглеждат ме срамежливо от време на време викат той къдравелко го хвана му оскуба къдриците от рошене...видех и една 164 сребриста с яки джанти на Ланчия старовремски петолъчки готини не съм я виждал друг път.
        М дааааааа тая бабка е на батьо Одат ли ми Ланча капачките
        Fiat Punto 1.4GT 1996
        Hyundai Tucson 2.0 2007
        Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Преди половин час в улицата, която е нещо като локално на Г.М. Димитров, колежка с тъмно синя 147-ца куатропорте със стикер на задното стъкло "Danger, Blonde!"

Comment

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
            с чичо НАССЕР си помахахме на моста за летището веднаха се сетих по хюстънската регистрация голем гъзар бате, требе се снимам с нея и аз ги зарибим пичетата.
            Ще измислим нещо

---------- Post added at 18:59 ---------- Previous post was at 18:58 ----------

Първоначално публикувано от Tedo Покажи съобщение
            Мани заеби, неможеш да караш на отворени прозорци, гаджетата от пешеходните пътеки като спираш по светофарите направо скачат вътре
            Само дето HACCP не се чете "насер" а "хасъп"
            ама въобще не се замислих като се регистрирах аз че може да е толкова двусмислено
            п.п. HACCP (английски Hazard Analysis and Critical Control Point)

---------- Post added at 19:01 ---------- Previous post was at 18:59 ----------

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
            Днес една черна Жулиета с чуждестранен номер се мотаеше из Бизнес Парк София.
            И аз я видях карахме заедно от телевизионата кула до паркинга на мол Сердика. Жулиетата е с френска регистрация и е тъмно лилава (ама само на слънце )
            Избери Твоят ... SOUND
            https://soundcloud.com/maserati_hq

Comment

• Вчера във Велико Търново на центъра-синя 145ца със нарисуван мотор на предния капак,по-късно пред Болярка сива 156 с огромен стикер на клуба номера беше ВТ6042...несъм много сигурен обаче,почти по същото време но от долна страна сива 156са Сажди рейсинг дава много газ преди светофара!
              155 1.7ts... 146 1.9jtd...155 Q4...156 1.9jtd Q4
              Powered by ...
              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от alfatras Покажи съобщение
                Вчера във Велико Търново на центъра-синя 145ца със нарисуван мотор на предния капак,по-късно пред Болярка сива 156 с огромен стикер на клуба номера беше ВТ6042...несъм много сигурен обаче,почти по същото време но от долна страна сива 156са Сажди рейсинг дава много газ преди светофара!
                146-ца и 156-ца с нарисуван мотор има , но такава не бях виждал ВТ6042 е тази , но май не е форумна http://www.mobile.bg/11313245670085906 . А Сажди рейсинга е бил Жоро Сканиата
                Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                  М дааааааа тая бабка е на батьо Одат ли ми Ланча капачките
                  тича ти яко,беше я качил на бордюра на Йерусалим под Мобиком там я видях снимах с телефона даже, от Младост ли си обади се бе пустиняк.

Comment

• вчера на Раднево се разминах с черна 155 с заден спойлер мъжа от вътре ме загледа при размианване,тая нощ 4 часа на Кръстьо Сарафов разтоварвах багаж и една 159 комби ксенон тъмни стъкла нещо май СА 85 2 ма човека вътре им праивх място да минат хората ми махнаха за чао,на Цариградско после се загледах мина покрай мене ВТ 145 ца сребриста с клубен стикер от зад пуснах аварийните и им махах за поздрав.

Comment

• Днес много фафли много нещо,1-во в обеля и връбница май беше колегата leketo с кораба,после в мола на Царигрдско имаше няколко алфи.А към 18 по Цариградско посока центъра карахме с колеги с 3 156 едната комби и една 147 жтд.
                      Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                      Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                      Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

• Към 20:15 по Гешов карах зад една 145 с номер 0114 със стикер на задното стъкло.Присветнах му и свирнах докато влизаше в омв-то.
                        АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
                        http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

• 3915РХ или нищо от сорта сива 156-ца....бацка, така като ни предреждаш хубаво, да ти кажа, че както бях със служебната, ако аз бях до тебе, така щях да те насеча, че щеше да получиш една страшна бяла черта от-до и никога нямаше да завиеш надолу.... да си знаеш, че и такива луди се движим по пътя....
                          156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• В петък в квартал Редута до Макгахан мина една много лачена червена 145-ца с клубен стикер на някой от форума ли е?Видях го,че се позагледа в моята кола! И днес май засякох колегата Ladjov зад 2-ри блок на ТУ присветнах му,но не съм сигурен че беше неговата 156 ца
                            Алфа Ромео 145 1.4ТС

Comment

• днес в берковица 156 кросвагон с номер С 48..... колата изглежда много добре 2 пъти е засичах в берковици

супер е колицата
                              Alfa Romeo 145 junier -на части/Alfa Romeo 2.0 QV НА ЧАСТИ/Alfa Romeo 156 2.0 TS GTA-Продадена/
                              Аlfa Romeo 155 1.7ts-Продадена/Volvo V70 2.4 140 1999g-Продава се/Настояща Volvo V70 2.0 TURBO AWD 226(За сега)Кончета!

Comment

• Първоначално публикувано от marto92 Покажи съобщение
                                В петък в квартал Редута до Макгахан мина една много лачена червена 145-ца с клубен стикер на някой от форума ли е?Видях го,че се позагледа в моята кола! И днес май засякох колегата Ladjov зад 2-ри блок на ТУ присветнах му,но не съм сигурен че беше неговата 156 ца
                                мернах те че се паркира сива 14 и нещо си на мястото което току що бях освободил но не бях сигурен дали си ти . А за присветването не съм видял .
                                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
                                sigpic

Comment

Working...
                                X